XS
SM
MD
LG
XL
 • Защо спим? Да отключим силата на сънищата
  -30 %

Защо спим? Да отключим силата на сънищата

 • Цена(при On-Line покупка): 25.00 лв 17.50 лв
  Промоцията е валидна за онлайн поръчки до изчерпване на наличността и не се комбинира с други отстъпки
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Матю Уокър
  Година на издаване:2020
  Език: Български

Какво е сънят?

Мнозина от нас го смятат за загуба на време, необходимо зло. За други е средство за презареждане. За трети сънят е мистерия...


Според Матю Уокър сънят е суперсила. Изтъкнат невролог и експерт по въпросите на съня, той дава ново разбиране за жизненоважната функция на спането и сънуването. Синтезирайки десетилетия изследвания и клинични практики, Уокър доказва, че спането е не просто необходимост, а най-добрият ресурс, с който разполага човекът. Сънят усилва когнитивните ни умения – за учене, помнене и вземане на логични решения. Той рекалибрира емоциите, възстановява имунната система, настройва фино метаболизма и регулира апетита ни. Сънуването смекчава болезнените спомени и създава пространство на виртуална реалност, в което мозъкът смесва стари и нови знания, пробуждайки креативността ни.

Уокър дава отговор на важни въпроси относно съня: как му се отразяват кофеинът, алкохолът и сънотворните? Защо моделът ни на спане се променя с годините? Как да впрегнем съня, за да подобрим ученето, настроението и енергийните си нива; да регулираме хормоните, да предотвратим рака, болестта на Алцхаймер и диабета? Благодарение на съня можем да забавим стареенето, да увеличим дълголетието и да повишим ефективността, успеха и продуктивността на бизнеса си.

Международна сензация, преведена на повече от 40 езика, „Защо спим?“ ще промени завинаги отношението ви към съня и сънуването.

„Защо спим?“ е значима и запленяваща книга... Уокър ме научи на много неща за тази основна дейност, от която се нуждае всеки човек на планетата. Подозирам, че тази книга ще направи същото и за вас.

Бил Гейтс

Допълнителна информация
Автор
 • Матю Уокър
 • Поредица
 • Автор Матю Уокър
  Година на издаване 2020
  Език Български
  Размери 0.526kg
  Категория Книги /  Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия / 
  Код: 200.2709
  ISBN/Barcode: 9786190106074
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Тълкуване на сънищата (Първо пълно издание)
  „Тълкуване на сънищата“ излиза в началото на 1900 г. и до днес се посочва като едно от най-значимите..
   3.82

  Цена: 30.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка