XS
SM
MD
LG
XL
 • Задачи по математика за бързоуспяващи ученици за 4. клас

Задачи по математика за бързоуспяващи ученици за 4. клас

 • Наличност: Изчерпано
 • Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 92
Настоящото учебно помагало е предназначено за ученици от началния етап на основната образователна степен. В него са включени задачи по математика за 4. клас, чрез които се надгражда задължителната подготовка, осъществявана чрез учебниците и помагалата към тях.

Целесъобразно е, преди да се насочат към работа с това помагало, учениците да са се справили със задачовия материал от помагалото „Задачи по математика за бързоуспяващи ученици – 3. клас“.

Изучаването на математиката от учениците в началните класове се осъществява чрез решаване на задачи. Поради това, голяма част от задачите в това помагало са нетрадиционни – решаването им изисква съобразителност, досещане, находчивост. Чрез тях се съдейства за осъществяване на пренос на придобитите основни математически знания, умения в нестандартни за учениците ситуации, за развитие на творческите им способности.

Задачите са групирани и съобразени с темите по математика, изучавани в 3. клас. Включени са и групи нестандартни задачи, занимателни задачи и задачи шеги, подходящи за голяма група ученици не само от 3. клас. Това разнообразие дава възможност на учениците за изборност при математическите си занимания.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Език Български
  Корица Мека
  Страници 92
  Размери 0.140kg (26cm x 20cm)
  Категория Книги /  Учебници и помагала /  4. клас / 
  Код: 0051.00243
  ISBN/Barcode: 9789541806418
  Производител: БУЛВЕСТ 2000 ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка