XS
SM
MD
LG
XL
 • Забранената истина за Древен Египет

Забранената истина за Древен Египет

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Робърт Темпъл
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 424
Наистина ли в Египет са съществували две паралелни цивилизации?

Кой е създал мита за Атлантида?

Знаменитият английски изследовател не се нуждае от представяне. У нас той е познат с бестселърите „Геният на Китай”, „Загадката Сириус” и „Светът на отвъдното”. Преведен е на 47 езика в милионни тиражи. Всяка нова негова книга е събитие за хората, изкушени от загадките на историята.

В тази книга Робърт Темпъл доказва, че официалната хронология на Древен Египет е тотално сбъркана. Че в дълбоката древност са съществували две паралелни египетски цивилизации. Едната от тях е била свързана с народ, населявал Атлантическото крайбрежие от Северна Африка до Скандинавския полуостров. Според автора те са строителите на загадъчните мегалити в Европа, на най-мащабната древна астрономическа обсерватория, намираща се в днешно Мароко, както и на т.нар. Големи пирамиди в Гиза. Тези хора, които са били „руси и синеоки”, по чисто търговски причини са създали мита за легендарния остров на Атлантида. За тях в Библията пише, че са били „исполини”. Версията на автора е по-различна.

Робърт Темпъл прониква в тунели, шахти и камери, абсолютно неизвестни за археолозите. Откритията му са шокиращи. С очите си вижда ред фалшификации. И генерално променя представите ни за праисторията. Самият той казва: ”Да, звучи сензационно, но то наистина е сензационно.”
Допълнителна информация
Автор
 • Робърт Темпъл
 • Поредица
 • Автор Робърт Темпъл
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 424
  Размери 0.560kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
  Код: 0350.00164
  ISBN/Barcode: 9789549913385
  Производител: НСМ МЕДИА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка