XS
SM
MD
LG
XL
 • За любOFFта

За любOFFта

 • Цена(при On-Line покупка): 5.00 лв
21 век. Чудесата се правят не от любовта, а от технологиите.
Тя е непозната никому учителка. Той е известен на всички бизнесмен. Тя носи чорапогащи под дънките си, той харчи хиляди долари за вратовръзка. Тя мечтае за любов и се радва на всеки празник от календара. Той разбира за рождените дни на приятелите си от своята секретарка.

Два погледа върху живота.

Психологията “Пепеляшка и Принца на белия кон” не води до живот като в приказка. Сложният пъзел на любовните отношения се оказва лесен за нареждане - достатъчно е да натиснеш бутона ON и сантименталната картина на женския романс е готова. Но ако тя ви доскучае, винаги има бутон OFF – жестока мъжка игра по правилата на чаровния и обаятелен използвач.


Оксана пише за поколението, което е в постоянно движение, за онези хора, които не страдат от криза на средната възраст, защото разводът не ги вълнува, също както не ги вълнува и изневярата. Животът им е ярък и наситен, защото нямат време да живеят по друг начин.
“За любOFFта” е сериозен роман за живота тук и сега – роман от две половини, на които не им е съдено да станат едно цяло.
Допълнителна информация
Автор
 • Оксана Робски
 • Поредица
 • Автор Оксана Робски
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 288
  Размери 0.319kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 201.113
  ISBN/Barcode: 9789549395860
  Производител: ЕРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка