XS
SM
MD
LG
XL
 • Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Стивън Аройо
  Година на издаване:2005
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 376
Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата.

За Всеки човек Юпитер е важен ключ за растежа и - като управител едновременно на Стрелец и Риби - той е особено значим за индивидите, в чиито хороскопи тези знаци са подчертани.

Юпитер е най-пренебрегваната планета в астрологията -което е изненадващо, понеже той е не само най-голямото небесно тяло в слънчевата система, но и повече от коя да е планета показва къде можем да постигнем драматичен напредък и най-съществено да се усъвършенстваме.

Юпитер винаги ни подтиква към напредък и подобряване - да се придвижим отвъд настоящите граници към по-благоприятни и разширени цели.

Може би най-умаловажавана е Юпитеровата връзка с приемането на предизвикателствата в живота, което винаги е съществено и за материалния прогрес, и за максимализирането на личностните възможности за израстване и успех. Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя към:

- развиване на усет за бъдещите насоКи и стремления
- Как индивидът да възпита у себе си доверие и самоуважение
- Къде бихте могли да се възползвате от "обрата на съдбата" с цел да проявите вашия най-голям потенциал
- В коя област сте способни да имате специална широта на визията и интуитивно възприятие, които да доведат до по-задълбочена работа и разбиране.


Книгите на Стивън Аройо го направиха един от най-продаваните автори на психологическа астрология по целия свят. Неговите творби са удивително разбираеми и новаторски, разкривайки използването на астрологията като практически език на живота. Широкоизвестните книги на Аройо са му донесли Наградата на Британската астрологическа асоциация, Международния приз SUN на Обединението на Канадските астролози и отличието REGULUS на Обединената Конференция на астролозите.

Неговите писания са може би най-забележителни с тяхната уникална способност да изразяват сложни идеи на ясен, достъпен език, разбираем и за начинаещи, и за напреднали студенти, а читателите могат непосредствено да приложат авторовите прозрения в своето битие.

Книгите на Аройо получиха невероятно ентусиазирани отгласи от целия свят - те са преведени на повече от 11 езика.
Допълнителна информация
Автор
 • Стивън Аройо
 • Поредица
 • Автор Стивън Аройо
  Година на издаване 2005
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 376
  Размери 0.330kg (22cm x 15cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 0204.00017
  ISBN/Barcode: 9548610833
  Производител: ЛИРА ПРИНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка