XS
SM
MD
LG
XL
 • Всичко за душата
  -10 %

Всичко за душата

 • Цена(при On-Line покупка): 8.00 лв 7.20 лв
"Всичко за душата". Така е озаглавена втората книга на биотерапевта Пенка Нешева от Карлово. Подзаглавието анонсира съдържанието и, което е пъстър конгломерат от стихове, поетични есета, екзотични преживявания и послания. Върху 160 страници, интимно и вдъхновено, авторката е представила своята визия за битието ни, За Божествените сили, за екзотична Индия. Споделила е своите открития в света на необикновеното от опита си чрез въздействие с Рейки и леенето на восък и масажни терапии. Не липсват благодарностите към семейството и към приятелите, които я подкрепят в нелекия и жизнен път.

Общо 105 илюстрации - черно-бели и цветни картини и снимки правят книгата зримо осезаема. От нея научаваме още за предназначението на рудракшите, за инициациите и различните духовни практики, помагащи на Пенка Нешева да въздейства положително. Впечатляващи са и енергийните картини, които тя рисува с пръсти. Най-значини, обаче, остават посланията към тях.

Прочетете тази книга! Ще ви донесе топлина, детска искреност и непосредственост. И едно необикновено присъствие в дома...
Допълнителна информация
Автор
 • Пенка Нешева
 • Поредица
 • Автор Пенка Нешева
  Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 160
  Размери 0.240kg (22cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Поезия / 
  Код: 001.1732
  ISBN/Barcode: 9789548925624
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка