XS
SM
MD
LG
XL
 • Витражи Тифани. Книга за оцветяване

Витражи Тифани. Книга за оцветяване

 • Цена(при On-Line покупка): 9.99 лв
Шестнайсет великолепни мотива от действителни, вдъхновени от природата, витражи “Тифани”.

Книги за оцветяване за възрастни – не просто приятно, но и доказано полезно хоби, водещо до винаги отлични резултати! Милиони са се възползвали, сега е ваш ред!

Предназначени за индивидуално занимание, като семейно развлечение, за терапевтична или рекреативна работа в група, тези книги са оригинален подарък за всеки повод и вкус. Следвайте своя усет, доверете се на вътрешния си глас, намерете своето темпо, отпуснете се и импровизирайте! Ще установите, че детайлните изображения с лекота се превръщат в завършено произведение на изкуството, което след това лесно можете да отделите от книгата и да украсите дома или работното място.

В настоящото издание ще откриете 16 великолепни мотиви от истински витражи „Тифани”. Вдъхновени от природата, тези прекрасни модели, ще ви накарат да се почувствате като истински художник. Може да следвате посочените модели или да дадате воля на собственото си въображение и да създадете уникални изображения. Претоворете идеите си на белия лист. Листата за рисуване са изработени от специална прозрачна хартия, която след оцветяване сиея като истински витраж.

Книжките от серията „Колоритания Инк” предлагат бягство към свят на вдъхновение и артистични изживявания. Перфорираните страници с изображения само от едната страна лесно могат да бъдат откъснати и залепени или закачени навсякъде.

Тези книги:

Развиват въображението
Подобряват концентрацията
Подпомагат синхронизацията на двете мозъчни полукълба
Успокояват ума и тялото
Стимулират самочувствието и творческата самоизява
Повдигат настроението

Присъединете се към почитателите на Колоритания – оцветете живота си с повече здраве, стил и удоволствие! Техниката на оцветяването създава отлични условия за преоткриване и развиване на творческите заложби по естествен и здравословен начин. Лесно и приятно е да се погрижим за детето в нас, да го поглезим, като му предложим едно забравено приятно преживяване. Удоволствието от процеса и винаги отличните резултати са повод да споделим радостта с приятели и близки.
ключови думи: колоритания
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Колоритания INK
 • Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Колоритания INK
  Страници 32
  Размери 0.210kg (28cm x 21cm)
  Категория Книги /  Хоби /  Приложни умения / 
  Код: 132.227
  ISBN/Barcode: 9789547832282
  Производител: INK
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка