XS
SM
MD
LG
XL
 • Visual C 2005 - Бележник на разработчика

Visual C 2005 - Бележник на разработчика

 • Автор:Джеси Либерти
  Година на издаване:2007
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 236

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 10.08.2022
   до краен адрес: 10.08.2022 - 12.08.2022
За много разработчици С# е езикът, избран за създаване на приложения на .NET. Сега, с излизането на С# 2.0, езикът е по-богат от всякога, тъй като новите класове и инструменти в .NET допълнително намаляват необходимостта да се пише код от самото начало.

Написана от опитни програмисти на С#, Visual С# 2005: Бележник на разработчика не губи време да ви казва това, което вече знаете, а се фокусира само върху новото и полезното в последното издание. Близо петдесетте упражнения в Бележника ще ви помогнат веднага да започнете да пишете приложения на С#. Сред разгледаните теми са:
• Нови особености на езика, включително генерични колекции, анонимни методи, итератори, ковариране и контравариране и други
• Нови особености, подобряващи продуктивността на Visual Studio 2005, като подобрен редактор, пренасящ IntelliSense на ново ниво; отрязъци с код за многократно използване; автоматично изнасяне в методи и визуализатори за преглед на комплексни обекти по време на изпълнение
• Нови особености, които ви помагат да създавате по-добри, мощни Windows приложения, като в същото време пишете по-малко код
• Нови контроли за достъп до данни
• Нови типове контроли за добавяне на сигурност, персонализация и проверка на самоличността към ASP.NET приложения, както и използване на главни страници и теми, с цел предоставянето на единен външен вид на вашия сайт.

Visual C# 2005: Бележник на разработчика е вашият пътеводител не само към новото в езика, а също и към новите особености на платформата .NET и Visual Studio 2005, които ви позволяват да създавате приложенията по-бързо и с по-малко код. В съгласие с формата на серията Бележник на разработчика на O'Reilly, всяка глава се състои от серия упражнения. Всяко упражнение акцентира върху една или две особености и ви дава възможност да изпробвате сами как работят те и каква е вашата полза от тях. Всяко упражнение включва раздел, наречен „Ами ако...", който предвижда най-вероятните произтичащи от работата въпроси и се стреми да им предложи отговор (включително на въпроси, които не сте си помисляли да зададете).

Само упражнения, никакви лекции. Visual С# 2005: Бележник на разработчика е книгата, която ви е необходима сега, за да научите кое е ново и полезно в популярния език на Microsoft - С#.
Допълнителна информация
Автор
 • Джеси Либерти
 • Поредица
 • Автор Джеси Либерти
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 236
  Размери 0.440kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Програмиране и езици / 
  Код: 0212.00043
  ISBN/Barcode: 9549341188
  Производител: ЗЕСТ ПРЕС ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка