XS
SM
MD
LG
XL
 • Вещиците от Ийст Енд

Вещиците от Ийст Енд

 • Цена: 15.99 лв
  3.52 (47 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Мелиса де ла Круз
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 310
В незабележимото, но красиво и обвито в мъгла градче Норт Хемптън, времето сякаш е спряло и всичките му жители водят тихо и спокойно съществувание. Трите жени от семейство Бошан – Джоана и двете ? дъщери Ингрид и Фрея, пазят стара тайна – те са безсмъртни древни създания, които хората наричат ту магьосници, ту валкирии… Но и трите са принудени да се подчиняват на наказанието си – забрана, наложена им от Белия съвет, която не им позволява да използват даровете си.
Но тяхна стихия винаги са били… магиите.
Джоана може да върне в света на живите мъртвец. Ингрид има дар да „вижда” в бъдещето и умее да връзва възелчета, които помагат за всичко – от безплодие до изневяра. А непокорната Фрея може да ти забърка невероятен елексир, който ще облекчи страданията и ще ти върне любовта.
В продължение на векове и трите стриктно са спазвали наказанието си, подтискайки магическите си способности. Само че на Фрея това се отдава все по-трудно – годежът ? с Браян Гарднър наближава, а тя има сложна романтична връзка с неговия брат, Килиън.
СкороДжоана и Ингрид също се сблъскват с неочаквани дилеми и трите жени разбират, че няма да могат още дълго време да потискат способностите си. Затова вадят вълшебните си пръчици, изтупват праха от древната книга със заклинания и започват да помагат на всички, които имат нужда от малко и невинно вълшебство в живота си.
Но лошите предзнаменования не закъсняват. Тъмните и тайнствени сили на злото се опитват да унищожат Норт Хемтпън, който държи заключена портата между двата свята – на боговете и на хората. Затова ина трите ще им се наложи да използват цялата мощ на магията си, но забраната все още тегне над тях и те ще имат нужда от помощ в борбата срещу невидимото зло…
Допълнителна информация
Автор
 • Мелиса де ла Круз
 • Поредица
 • Автор Мелиса де ла Круз
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 310
  Размери 0.355kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 748.005
  ISBN/Barcode: 9786192000011
  Производител: ЕКЛИПТИК
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Синя кръв - книга 2: Маскарад
  Скайлър ван Алън започва собствено разследване на убийствата на млади вампири в елитната манхатънска..
   3.89

  Цена: 15.00 лв 14.25 лв

  Бягство от Острова на изгубените Кн. 4
      Мал, Иви, Джей и Карлос – славните злосторници от Острова на изгубените – са..
   4.05

  Цена: 12.90 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка