XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставаката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Великите триумфи от Реал до Барселона

Великите триумфи от Реал до Барселона

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Румен Пайташев
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 600
Румен Пайташев е спортен журналист с 36-годишна практика - един от най-известните и авторитетни футболни коментатори и капацитети в България, истински футболен корифей. Завършва журналистика към Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Още в началото на кариерата си впечатлява с феноменалната си памет и енциклопедичните си познания във футбола в телевизионното състезание “Минута е много”, което печели три пъти подред. В навечерието на “Мундиал-82” участва в създаването на документален филм, посветен на световните първенства по футбол. Професионалния си път започва във в. “Отечествен фронт”, шест години е редактор в отдел “Футбол” на в. “Народен спорт”, десет години е заместник главен редактор на в. “Футбол”, като е един от основателите му, година и половина е специален кореспондент на в. “7 дни спорт”.

4 септември 1955 г. - 4 септември 2015 г. Точно 60 години ни делят от деня, когато идеята на френския спортен журналист от вестник „Екип” Габриел Ано се превръща в действителност. Тогава е поставено началото на турнира за Купата на европейските шампиони по футбол, който с годините добива все по-голяма популярност, а днес носи името Шампионска лига. Но за да стане той реалност, трябва да минат години на съмнения и несполучливи опити...
Допълнителна информация
Автор
 • Румен Пайташев
 • Поредица
 • Автор Румен Пайташев
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 600
  Размери 1.150kg (29cm x 24cm)
  Категория Книги /  Спорт /  Футбол / 
  Код: 033.2059
  ISBN/Barcode: 9786197234015
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка