XS
SM
MD
LG
XL
 • Вечният извор на успеха

Вечният извор на успеха

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Георги Гоцев
  Година на издаване:2005
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 262
Как бихме могли да променим живота си към по-добро, как да се отървем от здравословните проблеми, които ни водят до отчаяние, до безизходица?

Откъде да започнем? Ами професионалните, битовите, междуличностните проблеми, роднинските конфликти, неуспешната ни реализация в живота? Нима всичко това би могло да се промени към по-добро? Може ли радостта и щастието да навлязат в живота ни? Можем ли да заживеем пълноценен живот, който да ни носи удовлетворение? Отговорите ще последват, защото ви предлагаме една лесна и приятна програма, чрез която ще усвоите азбучни истини и методики.

Всичко това по достъпен, дори забавен начин, ще започне да променя живота ви не от утре, а още сега, от момента, в който вземете това решение. Нека условно разделим нашите занимания на отделните глави на книгата. Това ще улесни още повече усвояването на една чудесна позитивна програма, довела до здравето, радостта и щастието на всички, които са се заели с нейното усвояване.
Както ще разберете, тя е лека и достъпна за всяка възраст, за всеки човек. Необходимо е само вашето искрено желание и разбира се - постоянство в преследването на поставената цел.
Допълнителна информация
Автор
 • Георги Гоцев
 • Поредица
 • Автор Георги Гоцев
  Година на издаване 2005
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 262
  Размери 0.300kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
  Код: 198.013
  ISBN/Barcode: 954845419Х
  Производител: АЛИВГО
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка