XS
SM
MD
LG
XL
 • Вътрешният кръг

Вътрешният кръг

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Майкъл Лосън
  Година на издаване:2005
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 336
Джо Демарко прилича на наемен убиец от италианската мафия, но всъщност е юрист и работи като "момче за всичко" за председателя на Камарата на представителите Джон Махоуни. Президентът на САЩ и най-близкият му приятел писателят Филип Монтгомъри са на риболов на река Чатуга, щата Джорджия. Проехтяват три изстрела. Президентът е ранен, а Монтгомъри и агент на Сикрет Сървис са убити.

Харолд Едуардс се самоубива два дни по-късно в Ландовър, щата Мериланд, оставяйки неоспорими доказателства, че той е извършил покушението. Генерал Анди Банкс, министър на вътрешната сигурност, е изпълнен с чувство за вина, тъй като ден преди опита за убийство на президента е получил предупреждение за опасността, но не е реагирал. Вътрешният кръг на охраната е "компрометиран", очевидно има пробив в работата на тайните служби. Банкс се обръща за помощ към председателя Махоуни, знаейки, че той разполага с човек за подобни "деликатни" случаи. Изпратен да провери какво точно се случва в Сикрет Сървис, Джо Демарко неочаквано се озовава в дълбокия американски юг и се изправя пред впечатляващи противници. Сблъсква се с корупция, насилие и престъпления с чудовищни размери. А следите го отвеждат далеч назад във времето, към едно от най-стряскащите убийства на двайсети век.

Свеж и оригинален трилър, който поставя началото на страхотна поредица с неотразимия Джо Демарко, изпълнена с напрежение и много чувство за хумор.

Майкъл Лосън е новото голямо откритие на литературния агент на Джон Гришам.
Допълнителна информация
Автор
 • Майкъл Лосън
 • Поредица
 • Автор Майкъл Лосън
  Година на издаване 2005
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 336
  Размери 0.270kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 043.165
  ISBN/Barcode: 954769104Х
  Производител: ОБСИДИАН ООД
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Труден противник
  Джо Демарко е ветеран в решаването на проблемите на своя шеф Джон Махоуни, конгресмен с почти неогра..
   4.15

  Цена: 18.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка