XS
SM
MD
LG
XL
 • Утринна звезда

Утринна звезда

 • Цена: 17.00 лв
  4.47 (334 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Пиърс Браун
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 656
Все тъй се свършва. Не с твоите писъци. Не с твоя гняв. А с мълчанието ти.

„Утринна звезда” е завършек на вълнуващата космическа трилогия(„Червен изгрев”, „Златен син”) на Пиърс Браун, която разби представите за съвременна фантастика. Книгите на Браун рисуват една мрачна картина на далечното бъдеще, в която един обикновен човек трябва да се превърне в бог, за да застане начело на въстание, което ще разруши оковите на кастовото общество.
За трета поредна година Пиърс Браун бе отличен с наградата на читателите в Goodreads. След като през 2014 г. спечели вота в категория дебют с първата книга от едноименната трилогия (15,028 гласа), а през 2015 г. този в категория научна фантастика с продължението „Златен син” (32,225), през есента на 2016 Браун отново обра овациите на потребителите на мащабната платформа за четящи хора от целия свят. С впечатляващите 45 353 гласа в категория научна фантастика, Пиърс Браун отново превзема почетната стълбица с третата част от трилогията „Червен изгрев” – „Утринна звезда”.

Подобно на Франк Хърбърт в „Дюн”, Браун създава алтернативна реалност – многопластова и пълна с персонажи, живеещи в сенчестия свят между историята и мита. Kirkus Reviews Живата проза на Пиърс Браун пленява читателя с епични диалози, разбити семейства и разтърсващи битки…Publishers Weekly
Допълнителна информация
Автор
 • Пиърс Браун
 • Поредица
 • Автор Пиърс Браун
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 656
  Размери 0.567kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър / 
  Код: 033.2164
  ISBN/Barcode: 9789542822752
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка