XS
SM
MD
LG
XL
 • Усъвършенстване на зрението при деца

Усъвършенстване на зрението при деца

 • Цена(при On-Line покупка): 12.00 лв
И така, моята книга е за онези деца, които повече не искат да осакатяват очите си и да загрозяват лицата си със съоръжения от стъкло, пластмаса и метал.
Тя е за децата, желаещи без страх да играят всякакви подвижни игри, да гонят топката, да участват в забави и да показват очарованието на разцъфващата младост без опасния камуфлаж, скриващ блясъка на очите и вътрешната душевна красота на младия човек.
И разбира се, тази книга е за майките и бащите, които обичат своите деца и искат да им помогнат да са зрящи и здрави. Такива родители прекрасно разбират, че зрението на децата им се нуждае от специално внимание. Усвояването на упражненията за "възрастни" често е трудно за децата, особено за малките. Затова обучението на децата в навиците за рационална зрителна работа има специфичен характер. Успехът до голяма степен зависи от това доколко грамотно и деликатно авторитетните за детето близки ще му обяснят колко е важно да се грижи за очите си, доколко интересно ще му разкажат за различните методи и похвати в грижите за очите.
Допълнителна информация
Автор
 • Светлана Троицкая
 • Поредица
 • Автор Светлана Троицкая
  Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 272
  Размери 0.330kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Алтернативна медицина / 
  Код: 130.414
  ISBN/Barcode: 9786197047691
  Производител: ХОМО ФУТУРУС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка