XS
SM
MD
LG
XL
 • Уникални музеи в България

Уникални музеи в България

 • Наличност: Изчерпано
 • Цена(при On-Line покупка): 5.00 лв
Уникални музеи в България” е петата книга от поредицата „Пътеводител на българския пътешественик”. Тя ще ви отведе на места, които вероятно сте пропускали при пътуванията си в страната, но със сигурност ще ви впечатлят и вдъхновят.

В България има стотици музеи, сбирки и експозиции, всяка от които е ценна и с огромно значение за българската история и култура. Съществуват обаче места – музеи и отделни експозиции, които са по-специални, уникални по някакъв признак или пазещи невероятно ценни експонати в световен мащаб. Именно тези музеи са обект на това издание – уникалните музеи в България, които не можете да видите никъде другаде в страната, в региона или дори в света.

Много са музеите, които биха могли да влязат в тази селекция, но ние сме подбрали 23, които според нас са най-впечатляващи и интересни. Надяваме се да споделите нашия ентусиазъм и четейки тази книга, да усетите поне част от чувствата, които породиха в нас тези места – възхита, гордост, възторг и едно невероятно културно удовлетворение, което рядко днес може да се постигне.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Пътеводител та българския пътешественик
 • Година на издаване 2010
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Пътеводител та българския пътешественик
  Страници 230
  Размери 0.400kg (22cm x 15cm)
  Категория Книги /  География, Туризъм /  Пътеводители, справочници / 
  Код: 411.004
  ISBN/Barcode: 9549241150
  Производител: БУК БУТИК ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка