XS
SM
MD
LG
XL
 • Уебсайтът

Уебсайтът

 • Наличност: Изчерпано
 • Цена(при On-Line покупка): 12.00 лв
Всичко, което трябва да знаете за вашето присъствие онлайн.

"Уебсайтът" е издание за всеки, който има за цел да изгради професионално своето ефективно присъствие онлай. В него ще откриете статии, посветени на основните елементи на дизайна и функционалността на един сайт. Предложените нагледни примери ще подпомогнат въображението ви и ще ви вдъхновят за създаване на перфектната визия. Ще откриете още множество практически съвети и насоки, свързани с подобряването на качеството, достъпността и ползваемостта на вашия уеб сайт. В раздела "Кой кой е в българския уеб ви предлагаме и каталог на специално подбрани уеб студиа и разработчици, уеб агенции и уеб медии, които могат да ви помогнат да изградите съвършеното онлайн представяне за вас и вашия бизнес.

В 210 страници са поместени експертни съвети, практически уроци и насоки в разработването и дизайна и уеб сайтове. Изданието разкрива най-добрите техники и похвати за модерен уеб дизайн и програмиране.

Съдържанието е обособено в следните секции:
СТАТИИ – в тази най-широка секция обхващаме теми, фокусирани върху основните етапи по създаването на един професионално направен уебсайт – планиране на отделните стъпки, препоръка за избор на подходяща система за управление на съдържанието и домейн, съобразяване с изискванията за достъпност, оптимизация за мобилни устройства и др.
ИДЕИ – това е мястото, където може да почерпите вдъхновение, като разгледате някои от най-красивите и функционални сайтове в онлайн пространството. Секцията съдържа и нагледни примери за различни варианти на създаване на тематични сайтове (например сайтове за електронна търговия, за спортни залози, за банкови институции и фен страници във Facebook). 
ТЕХНИКИ – този раздел съдържа практически съвети и методи за изработване на ключови елементи в сайта . От тук ще научите как да създадете подходящи фонове, бутони, диаграми, поле за търсене, интерактивни елементи и други.
КАТАЛОГ КОЙ КОЙ Е В БЪЛГАРСКИЯ УЕБ – представяне на най-добрите български разработчици и дизайнери, събрани на едно място.

Аудитория
Изданието е насочено към собственици на сайтове и всички, които искат да разширят онлайн присъствието си чрез уеб маркетинг или електронна търговия.
Чрез практичната информация, написана на достъпен език, се цели популяризиране на знания относно процеса по изграждане и поддържане на добър сайт. А чрез представянето на българските уеб дизайнерски студия за първи път в организиран каталог, се опитваме да помогнем и във вземането на решение на кого да се възложи работата по дизайна, иазработката и поддръжката на сайта.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 210
  Размери 0.660kg (29cm x 22cm)
  Категория Книги /  Списания /  Компютърна литература /  Интернет / 
  Код: 404.004
  ISBN/Barcode: 9789549259544
  Производител: ИНТЕРМАЙНДС ПЪБЛИШИНГ ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка