XS
SM
MD
LG
XL
 • Уеб дизайн с Adobe Photoshop CC

Уеб дизайн с Adobe Photoshop CC

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Ренат Гайфулин
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 296
Случвало ли ви се е да имате идея и ясна представа за това как искате да изглежда вашия сайт, но да сте принудени да се примирите с нещо различно, понеже не знаете как да го постигнете?
С този практически наръчник ще се научите как да правите дизайн на уеб сайтове с Photoshop® - най-добрата програма за редактиране и създаване на растерни изображения.

В първата част се разглеждат основите на използването на Photoshop®. Тази част е предназначена за абсолютно начинаещи потребители, които никога не са виждали Photoshop®, или са виждали, но никога не са го използвали.

Втората част е практическа. В нея са представени в детайли различните тънкости в дизайна отделните видове уеб сайтове - от най-елементарния макет за сайт, през оформянето на целева страница, ефектна шапка за бизнес сайт и макет за блог до разработването на макет за интернет магазин.

Третата част съдържа съвети и препоръки към начинаещите уеб дизайнери. Тук са посочени простите, но изключително важни правила, които водят до положителен резултат. Особено внимание е отделено на психологията на цветовете, както и на избора на цветова схема и шрифтове. Полезно ще ви бъде и показването на типичните грешки, които допуска уеб дизайнера.

Освен за начинаещите потребители, които искат сами да разработят графичната концепция за своя сайт, тази книга ще е полезна и на онези, които вече имат сайт, но искат да го усъвършенстват.
Допълнителна информация
Автор
 • Ренат Гайфулин
 • Поредица
 • Автор Ренат Гайфулин
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 296
  Размери 0.480kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Интернет / 
  Код: 0602.00048
  ISBN/Barcode: 9789548898706
  Производител: АСЕНЕВЦИ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка