XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставаката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Трудните въпроси

Трудните въпроси

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Майкъл Попкин
  Година на издаване:2006
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 296
Читателска аудитория: родители на деца от 2 години до тийнейджъри, учители, психолози, педагози

Има много книги за възпитание на деца. Тази обаче е особено необходима, защото засяга темите, по които на всеки родител му е трудно да говори. Например какво да каже на малко дете, което пита как се прави секс? Или как да обясни на непокорен тийнейджър, че трябва да внимава когато шофира и че цигарите са опасни за здравето?

"Трудните въпроси" е наръчник за водене на плодотворен разговор между дете и родител. Книгата е ценна по няколко причини. Първо: тя дава общи и лесно изпълними съвети, които важат за почти всяка ситуация (например "Кажете му истината, но непременно цялата истина"). Второ: засяга много широка възрастова група - от малкото дете, което иска да знае всичко, до тийнейджъра. И трето, и може би най-важно: предлага варианти на отговори на най-често срещаните детски въпроси и позволява на родителя да пречупи тези отговори през своите собствени ценности и разбирания.

Книгата започва с някои общи напътствия за общуването между децата и родителите. След това всяка глава разглежда отделна тема: сексуалност, алкохол и наркотици, насилие и безопасност, пари и работа, шофиране, болести и увреждания и др.
Допълнителна информация
Автор
 • Майкъл Попкин
 • Поредица
 • Автор Майкъл Попкин
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 296
  Размери 0.300kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Детска психология / 
  Код: 068.097
  ISBN/Barcode: 9789547420939
  Производител: СЛЪНЦЕ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка