XS
SM
MD
LG
XL
 • Талантът на Toyota

Талантът на Toyota

 • Цена(при On-Line покупка): 32.00 лв
3.85 (16 ratings by Goodreads)
Toyota не просто произвежда коли, тя създава талантливи хора. В настоящата книга специалистите от Toyota разкриват как можете във вашата компания да развиете талантливи хора и да постигнете забележителни резултати. Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер ви напътстват, чрез предлагането на полезни съвети, помощни средства за обучение и реални примери дадени от самите тях на базата на проведени изследвания и работа на място в продължение на две десетилетия.

„Талантът на Toyota” ще ви преведе през строгата методология, която в Toyota прилагат, за да развиват индивидуалности вътре в компанията, които да постигат високи резултати в работата си. Авторите дават конкретни примери, необходими за обучението на служителите във всички сфери – от магазините за продажби, през техниците (механиците) до персонала в обслужващите звена. Чрез дадените примери ви показват как да подкрепяте и окуражавате всеки от служителите, за да може той да достигне максималния потенциал, който притежава.
В книгата ще откриете знание от първоизточника, от което се нуждаете, за да може да определите какво ви е необходимо, за да се развивате и да изготвите план за обучение на вашите служители; да разберете различните видове работа и как да разделите сложните дейности на по-достъпни; да установите правила за поведение като правилно подготвите вашето работно място; да откриете и да развиете хора, които могат да се превърнат в потенциални обучаващи за останалите; успешно да обучите членовете на екипите от различните работни сфери във вашата компания.

В „Талантът на Toyota” Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер ви показват как да извлечете максимума от хората, които живеят с философията на вашата компания и работят заедно за постигането на общите цели.
Допълнителна информация
Автор
 • Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер
 • Поредица
 • Автор Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер
  Година на издаване 2010
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 335
  Размери 0.780kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 312.019
  ISBN/Barcode: 9549335151
  Производител: РОЙ КОМЮНИКЕЙШЪН ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка