XS
SM
MD
LG
XL
 • Тайният език на бебетата

Тайният език на бебетата

 • Цена: 17.90 лв
  3.60 (13 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Трейси Хог, Мелинда Блау
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 372
Тайният език на бебетата

Чудите се защо плаче вашето бебе? Притеснявате ли се, че развитието му като че ли не става по график? Очевидно имате нужда да научите повече за „езика”на бебетата.
Съчетавайки здрав разум и тайнствена интуиция, книгата „Тайният език на бебетата” дава множество съвети и напътствия как да разберете по-добре нужните на бебето.
Ще се научите как да общувате с него, да разбирате какво мисли и иска всъщност, както и различни стратегии, за да го успокоите, приспите и нахраните.
Написана духовито, с безграничен ентусиазъм и заразителна енергия, „Тайният език на бебетата” ще се превърне във ваш постоянен спътник през магическата, изпълнена с предизвикателства първа година от живота на вашето дете.

Намаляването на стреса при младите родители – напълно възможно според Говорещата с бебета Трейси Хог.
Жената, която помогна на Синди Крофърд, Джоди Фостър, Калиста Флокхарт да се справят с първите месеци на майчинството, вече помага и на българските майки. Книгата „Тайният език на бебетата. Какво ви казва вашето бебе” на прочутата с опита си да омиротворява бебета Трейси Хог вече е достъпна на българския пазар и предлага безценни техники за справяне с трудните моменти в отглеждането на новороденото.
В „Тайният език на бебетата” Хог с помощта на журналистката Мелинда Блау приятелски разисква кръстопътищата на ранното родителство, като дава примери от своята практика на медицинска сестра, акушерка и детегледачка. Наречена от свой приятел Говорещата с бебета, британката използва простички техники като например Х.А.С.В. – хранене, активност, сън и време за себе си. Според авторката структурираната рутина на ежедневието внася чувство за сигурност за всички в семейството и подчертава, че наличието на режим означава, че майката и бащата могат да планират своя живот. За тези, които се плашат от думата „режим”, Хог обяснява, че това е способността да си гъвкав и да умееш да се нагаждаш според „типа” бебе – ангелското бебе, бебето като по учебник, чувствителното, енергичното и сърдитото бебе. В книгата се обсъждат също ключовите активности в живота на новороденото, като се разглеждат през примери за повтарящи се при всички родители поведенчески модели и психологически реакции.
Трейси Хог емигрира в САЩ в началото на 90-те, за да пренесе познанията си на медицински работник, мъдростта на майка на две деца и експертизата на човек, който над двайсет години се е занимавал с деца. Книгите ? се продават многохилядни тиражи и до днес са настолни за млади родители по целия свят. През 1995 г. Хог основава т.нар. Baby Technique, за да консултира родители индивидуално и за да организира групови курсове, където преподава до смъртта си.

„Умиротворяващ наръчник за нови родители… Наръчник, който успокоява бебето и възвръща мира в дома.“ - USA Today

„Трейси Хог прави голям подарък на родителите – умението да се ориентират отрано за темперамента на своето дете.“ - Los Angeles Family

„Перфектният подарък за всяка нова майка и семейство… Засегнат е всеки аспект от грижите за майката и бебето с интересни графики и ясни справки.“ - Library Journal
Допълнителна информация
Автор
 • Трейси Хог, Мелинда Блау
 • Поредица
 • Автор Трейси Хог, Мелинда Блау
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 372
  Размери 0.420kg (24cm x 16cm)
  Категория Книги /  За родители /  Възпитание / 
  Код: 033.2083
  ISBN/Barcode: 9789542821267
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка