XS
SM
MD
LG
XL
 • Тайната на коремната преса + DVD

Тайната на коремната преса + DVD

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Лазар Ангелов
  Година на издаване:2015
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 102


След грандиозния си успех в чужбина с над 150,000 сваляния, "Тайната на коремната преса'' затвърждава мястото си на една от най-четените книги за коремна преса в световен мащаб. За първи път в България Лазар Ангелов представя книгата си със специално издание на ексклузивна цена само за българския пазар. Готов ли си да ти бъде разкрита тайната?“Тайната на плочките” е всичко, от което имате нужда, за да постигнете така желаната преса.
Книгата започва с части от живота на Лазар Ангелов, които ни мотивират да запретнем ръкави и да започнем да се борим за това, което искаме. Голяма част от феновете на "Тайната на коремната преса'' споделят, че мотивационата част е била толкова важна за тяхната промяна колкото диетите и тренировъчните режими, с които ще ви запознаем след малко.

Диетата, която Лазар създава, е резултат на дълги години експериментиране на принципа - проба - грешка, докато стигне до най-правилния и най-ефикасения хранителен режим за желаната преса.

Режимът е разделен на 5 части:
Детоксикация:
Целта на първата фаза е да премахнем токсините натрупани в нашия организъм от неправилния начин на хранене и да подготви тялото ни за здравословна промяна.
Метаболитен старт:
Към тази фаза се добавят нови видове храни като целта ни е да увеличим приема на нисковъглехдиратната храна
Революция:
Основната цел на тази фаза е да ускори загубата на мастна тъкан.
Трансформация:
Тази фаза се характериза с нарастването на мускулната на маса в областа на корема и постигането на желания от нас ефект.
Поддържане:
Поддържащата фаза е създадена с цел да затвърдите процеса на излишната подкожна мазнина в коремната област и в същото време да се наслаждавате на любимите ви храни. Тази фаза ще подържа вашата нова коремна преса.
Допълнителна информация
Автор
 • Лазар Ангелов
 • Поредица
 • Автор Лазар Ангелов
  Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 102
  Размери 0.180kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Фитнес, Гимнастика / 
  Код: 0859.00001
  ISBN/Barcode: 9786199027929
  Производител: ГЕЛОМ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка