XS
SM
MD
LG
XL
 • Страст за живот

Страст за живот

 • Цена(при On-Line покупка): 17.90 лв
3.86 (140 ratings by Goodreads)

    Млада жена – главната героиня Алекса, преминава през драматична житейска ситуация. Точно тогава Животът ѝ подарява и срещи с хора, които ѝ помагат да преосмисли отношението си към вечните човешки ценности.

    Възможно ли е да мислиш за смъртта и да се вдъхновяваш за пълноценен и смислен живот? Възможно ли е да се освободиш от травмите на миналото и да прекрачиш в бъдещето, когато знаеш, че дните ти са преброени?

    С присъщата си смелост Алеона де Кама отново разчупва рамките, в които сме свикнали да ни говорят, провокира към осъзнаване на ценността на човешкия живот. И въпреки трудната тема, в книгата няма униние – има полет, дързост, надежда и страст. Вдъхновението, разбира се, идва от любовта. Любов, която пречупва зависимостите и прави двамата в нея свободни. 

    Алеона де Кама е псевдонимът, който една млада и модерна българска авторка използва, за да отправи към публиката посланието „Единственият път е пътят на сърцето". Алеона е личност с разнообразни интереси и опит в комуникацията с хора, творец в движение, близка до иновациите и новите методи за възприемане. Умението ѝ да говори смело за проблеми, ситуации и процеси, които често скриваме дълбоко в себе си или просто подминаваме, направи Алеона де Кама вдъхновителка и един от най-нашумелите български автори. Тя съзнателно се стреми да провокира читателя в дълбочина с лекотата на словото, като предава древното знание за Любовта по съвременен, разбираем и достъпен начин.

Допълнителна информация
Автор
 • Алеона де Кама
 • Поредица
 • Автор Алеона де Кама
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Българска
  Страници 336
  Размери 0.390kg (16cm x 22cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза /  Любовни и дамски романи, Чиклит / 
  Код: 918.005
  ISBN/Barcode: 9786199077115
  Производител: Алеона де Кама ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка