XS
SM
MD
LG
XL
 • Стивън Джерард: Моята история

Стивън Джерард: Моята история

 • Цена: 27.00 лв
  4.11 (30 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Стивън Джерард
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 448

Джерард е от онези момчета, чийто живот тече в една-единствена посока. Тази на неговия клуб! „Ливърпул“ е философията, която Стиви Джи наследява и безусловно приема от своя баща, осъзнавайки, че тя е неговата пътеводна светлина, независимо дали е свързан пряко с отбора на своето сърце, или е просто един от онези милиони по земното кълбо, носещи частичка от Червената магия в себе си.


В „Моята история” бившият капитан на английския национален отбор е болезнено откровен. Стивън не се притеснява да разкаже за морето от сълзи след онова злокобно подхлъзване в двубоя с „Челси“, което на практика лиши „Ливърпул“ от така жадуваната шампионска титла. За силната му привързаност и възхищение не само от детските му местни герои, но и от негови съотборници като Фернандо Торес и Луис Суарес, акостирали на „Анфийлд“ от съвсем различни светове. Джерард не скрива дори момента на ярост, в когато бил готов да зашлеви шикалкавещия мениджър Брендън Роджърс...
„Моята история” дава поредния отговор защо клуб като „Ливърпул“, който не е стъпвал на шампионския връх в Англия повече от 25 години, все така устоява на отровните бури и подмолните игри в комерсиализиралия се до неприемлива циничност Цар Футбол и не може да бъде засенчен от силните на деня. Признанията на Джерард идват в момент, в който най-популярният спорт и неговите ръководители са тресат от може би най-крупните скандали в своята история. Но въпреки тях там, край реката Мързи, все още пеят с цяло гърло, че дори когато мечтите са разбити ... „Вие никога няма да останете сами!“.
Допълнителна информация
Автор
 • Стивън Джерард
 • Поредица
 • Автор Стивън Джерард
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 448
  Размери 0.570kg (24cm x 16cm)
  Категория Книги /  Спорт /  Биографии, Автобиографии, Мемоари / 
  Код: 664.053
  ISBN/Barcode: 9789543761197
  Производител: ЖАНУА 98
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка