XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Спектърът на възпалението

Спектърът на възпалението

 • Цена: 20.00 лв
  3.73 (4 ratings by Goodreads)
 • Автор:д-р Уил Коул
  Година на издаване:2020
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 324

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 30.01.2021
   до краен адрес: 30.01.2021 - 01.02.2021

Здравето не е отсъствие на болест. Това е свободата да се събуждате, чувствайки се добре всяка сутрин – свобода от замъгляване на мозъка, храносмилателни проблеми, болки в ставите и мускулите и животовъзпрепятстващите симптоми на хронично заболяване. Това е свободата, която получавате във всеки аспект от вашия живот, когато здравето ви се подобри. Животът без възпаление може да бъде ваш и това е нещо много по-голямо от всяко мимолетно удоволствие от консумацията на която и да е възпалителна храна. А храните, които тялото ви обича, които ви карат да се чувствате страхотно? Те са вашият нов любим житейски принцип. Най-накрая ще разберете кои храни може и кои не може да консумирате лично, персонално вие. Защото „всяка хапка от храната, която ядете, или „подхранва“ вашето здраве, или му вреди“ и това е строго индивидуално. Разберете кои са вашите персонални лечебни и възпалителни храни!


Планът за елиминационната диета в тази книга отива една стъпка по-напред, като включва не само храни, но и навици, които да добавяте и премахвате, за да подобрите здравето си във всички аспекти.


Задълбочените тестове в „Спектърът на възпалението“ ще ви покажат къде се намирате върху скалата, ако вече страдате от възпаление:Зона на фалшиво благополучие


Вашите симптоми все още не са значими или очевидни и вероятно не влияят прекалено много върху живота ви. Вероятно ви е трудно да отслабнете, често страдате от главоболие или настинка, липсва ви енергия.


Здравословни проблеми


Възпалението прогресира – то все още не е тежко, но е достатъчно значимо и изявено, за да привлече пълното ви внимание. Обикновено на този етап си мислите, че просто остарявате, но всъщност тялото ви дава сигнал, че нещо не работи както трябва.


Влошено здраве


Възпалението е прогресирало значително и изисква непосредствено внимание. На този етап обикновено се стига до диагноза – дегенеративно нарушение, автоимунно заболяване, рак, диабет и др.

Допълнителна информация
Автор
 • д-р Уил Коул
 • Поредица
 • Автор д-р Уил Коул
  Година на издаване 2020
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 324
  Размери 0.000kg (17cm x 24cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Здравословно хранене, Диети /  Медицина за всеки / 
  Код: 037.278
  ISBN/Barcode: 9786197342451
  Производител: ВДЪХНОВЕНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Защита от инфекции
  Март 2020 г.Светът вдигна температура и ледени тръпки сковаха снагата му.И му поставиха зловещата ди..
   

  Цена: 14.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка