XS
SM
MD
LG
XL
 • Смъртоносен уикенд
  -44 %

Смъртоносен уикенд

 • Цена(при On-Line покупка): 5.00 лв 2.80 лв
Една изпълнена с напрежение история, в която щатски шериф се бори да защити живота на кандидатка за президентския пост, мишена на изобретателен наемен убиец.

Сън Вали, Айдахо, е любимият планински курорт на богатите и амбициозните. Великолепната природа и атмосфера на градчето стават фон на изпълнена с напрежение история за борбата между маниакален убиец и доблестен шериф.

Елизабет Шейлър се завръща в градчето Сън Вали като главен оратор на провежданата от милиардера Патрик Кътър медийна конференция. Сбирката е дългоочаквана и рекламирана, на нея ще присъстват най-богатите и властни бизнес магнати. Популярна като главен прокурор, от нея се очаква да обяви своята кандидатура за президентския пост. За Кътър това е невероятен успех, но за Уолт Флеминг, настоящия шериф на окръга, се превръща в истински кошмар, защото сигурността на Шейлър зависи най-вече от него.

Осем години по-рано Елизабет оцелява при смъртоносно покушение, а той е бил единствената пречка пред неизвестния убиец. Флеминг не се съмнява, че животът й отново ще бъде в опасност. Подозренията му са основателни: още преди започването на конференцията властите получават потвърждение за планирана заплаха за живота на Шейлър.

Започва истински сблъсък на интереси между службите за охрана - местната полиция в лицето на шерифа, ФБР и личната охрана на Кътър. Но никой не приема предупреждението на Флеминг за сериозността на заплахата, докато убиецът не достига до самата кандидат-президентка. А Флеминг е подложен на непоносимо напрежение, тъй като върху главата му се изсипват внезапно жестокото убийство на съпругата на местен богаташ, арестът на племенника му и появата на баща му, довял със себе си неприятни спомени от миналото.

В красивото и спокойно градче се развихрят политически интриги и подмолни игри. До кулминацията на конференцията остават броени часове. Убиецът е подготвил своя план с маниакална прецизност. Ще успее ли някой да го спре?
Допълнителна информация
Автор
 • Ридли Пиърсън
 • Поредица
 • Автор Ридли Пиърсън
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 288
  Размери 0.320kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 002.0753
  ISBN/Barcode: 9789542605577
  Производител: ХЕРМЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка