XS
SM
MD
LG
XL
 • Синдромът на предците

Синдромът на предците

 • Цена: 15.00 лв
  3.83 (91 ratings by Goodreads)
 • Автор:Ан Анслен Шутценбергер
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 248

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 14.08.2022
   до краен адрес: 14.08.2022 - 16.08.2022
Ние всички сме брънка от веригата на поколенията и понякога ни се налага „да погасяваме задълженията“ на нашите предци. Тази „невидима лоялност“ ни подтиква да възпроизвеждаме – искаме или не, съзнателно или не – приятни или болезнени изживявания от миналото. Истината е, че сме по-малко свободни, отколкото си мислим, но можем да отвоюваме свободата си, след като разберем сложните взаимоотношения, изтъкани в нашия род.

„Синдромът на предците“ е една крайно увлекателна и изпълнена с примери книга, която се вписва сред най-актуалните изследвания в областта на трансгенерационните връзки, като ни запознава с предаването от несъзнавано на несъзнавано, с родовите тайни и семейното чувство за вина, с удивителните повторения на едни и същи събития на едни и същи дати в рамките на едно или повече поколения, както в индивидуален, така и в исторически план.

Книгата излиза през 1988 г. и става абсолютен бестселър. До 2007 г. претърпява седемнайсет издания и достига тираж от 300 000 екземпляра. Преведена е в десетки страни.

***

Ан Анслен Шютценбергер (родена 1919 г.) е френски психотерапевт, групов аналитик, специалист по психодрама и основател на науката психогенеалогия със световна известност, както и бележит университетски преподавател. В продължение на близо двайсет години е била ръководител на Лабораторията за социална и клинична психология на университета в Ница. Публикувала е над двайсет труда, сред които „Психодрама“, „Психогенеалогия“, „Удоволствието да живееш“ и др. Най-известна е с приноса си към трансгенерационния подход в психотерапията, а „Синдромът на предците“ ? донася изключителна популярност.
Допълнителна информация
Автор
 • Ан Анслен Шутценбергер
 • Поредица
 • Автор Ан Анслен Шутценбергер
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 248
  Размери 0.250kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия / 
  Код: 0015.01155
  ISBN/Barcode: 9786191501267
  Производител: КОЛИБРИ ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка