XS
SM
MD
LG
XL
 • Синдер, кн.1

Синдер, кн.1

 • Цена: 12.90 лв
  4.13 (337 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Мариса Мейър
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Поредица:Лунните хроники
  Страници: 374
Героите са същите, но не съвсем – сирачето всъщност е изключително талантлив механик киборг, феята вълшебница е робот с особено отношение към модата, а принцът този път получава нещо повече от обувката на Пепеляшка. Дори и в бъдещето приказките започват с „Имало едно време...“.

Синдер е киборг с тайнствено минало. Когато доведената ? сестра се разболява от смъртоносна болест, мащехата ? обвинява нея. А нещата стават още по-сложни, защото красивия принц Кай кани именно нея на императорския бал. Принудена да избира между дълга и свободата, лоялността и предателството, Синдер се оказва в епицентъра на интергалактическа битка, в която, за да защити хората, на които държи, ще трябва да се изправи очи в очи с миналото си.

Хора и андроиди съжителстват из претъпканите улици на Нов Пекин. Смъртоносна болест опустушава населението. Безмилостните лунни стражи дебнат от космоса и чакат търпеливо да настъпи техният час. Никой не знае, че съдбата на Земята зависи от едно момиче.

Представяме ви Лунните хроники от американската писателка Мариса Майър. Поредицата от четири романа ще ви увлече с историите на добре познати героини от приказките, които се разгръщат на фона на един футуристичен свят.

В първата книга – „Синдер”, на сцената излиза Пепеляшка. Пеещите мишки и стъклени пантофки са заменени от хапливи андроиди и маханични крака в този създаден с много въображение и украсен с тъмни нотки преразказ на любимата приказка.
Допълнителна информация
Автор
 • Мариса Мейър
 • Поредица
 • Лунните хроники
 • Автор Мариса Мейър
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Поредица Лунните хроники
  Страници 374
  Размери 0.400kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Литература за тийнейджъри / 
  Код: 003.1611
  ISBN/Barcode: 9789542709626
  Производител: ЕГМОНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка