XS
SM
MD
LG
XL
 • Шлифоващият диаманти

Шлифоващият диаманти

 • Цена(при On-Line покупка): 12.00 лв
4.08 (10 ratings by Goodreads)
„Кръстоска между моралните принципи, проповядвани от Далай Лама, и „Седемте навика на високоефективните хора" на Стивън Кови, „Шлифоващият диаманти" ще ви покаже как да превърнете в градинска алея своя път към банката."
- Amazon.com: Редакционни рецензии -

„Тук ще намерите мъдри съвети и препоръки за нравствен и успешен начин да организирате своите делници в света на бизнеса, основани на принципите на тибетския будизъм."
- Духовност и здраве -

В традицията на спечелилата огромна читателска аудитория „Да събудим Буда у себе си" изтъкнатият американски преподавател по тибетски будизъм споделя доказано печеливши стратегии за успех в бизнеса и в личния живот.

В неповторимо съчетание от древна и съвременна мъдрост, взаимствана от тибетския будизъм, „Шлифоващият диаманти" предлага на читателите мощни стратегии за постигане на личен и професионален успех, разисквани в три пласта. Първият от тях включва откъси от превода на „Диамантената сутра" - древен текст, представен във вид на разговори между Буда и неговия предан ученик Субхути.

Вторият пласт представлява цитати на някои от най-добрите коментари върху тибетската будистка традиция. И третият пласт, съдържащ основния текст, излага учението и бизнес стратегиите на Геше Майкъл Роуч. Той предлага ново вникване в древната мъдрост чрез примери от собствения си опит като един от основателите на диамантената корпорация „Андин Интернешънъл", започнала съществуването си със заем от 50 000 долара и достигнала годишно ниво на продажби над 100 000 000 долара. Лекият, достъпен стил и дълбокото духовно разбиране на Майкъл Роуч превръщат „Шлифоващият диаманти" в безценен източник на неподвластна на времето мъдрост за всички запознати и незапознати с тибетския будизъм.
Допълнителна информация
Автор
 • Геше Майкъл Роуч
 • Поредица
 • Автор Геше Майкъл Роуч
  Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 340
  Размери 0.370kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Източна мъдрост / 
  Код: 664.002
  ISBN/Barcode: 9789543760237
  Производител: ЖАНУА 98
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка