XS
SM
MD
LG
XL
 • Самомасаж с тежестта на собственото ни тяло

Самомасаж с тежестта на собственото ни тяло

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Андрей Левшинов
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 136
Тази книга ви предлага авторска система за самомасаж и силово разтягане, уникална с това, че използва единствено теглото на собственото тяло.

Академик Андрей Левшинов полага основите на самомасажа на базата на вековните традиции на йога, а системата е щателно проверявана и усъвършенствана от автора и него­вите ученици в продължение на много години.

Какво ще ви даде тази система? Възможност във всеки момент и при всякакви условия да повишите самочувствието си, да се отърсите от психическото напрежение, да преодо­лявате гнева, да се възстановявате след работа или болест, да си създадете лична харизма и да оформите великолепна фигура. Самомасажът с тежестта на собственото тяло ви по­мага да победите множество болести. И разбира се, раздви­жената чрез упражненията вътрешна енергия ще повлияе положително на вашата съдба – очакват ви много радостни промени!

Андрей Левшинов е водещ руски експерт по оздравителни сис­теми, доктор по философия и психология, майстор по източни бойни изкуства и класическа йога, член на Съюза на писателите в Русия.
Автор е на повече от 40 книги, издавани на много езици и пре­върнали се в бестселъри по цял свят. Неговите тренинги и видео­филми са променили живота на стотици хиляди хора.

Най-полезната гимнастика в света!
Допълнителна информация
Автор
 • Андрей Левшинов
 • Поредица
 • Автор Андрей Левшинов
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 136
  Размери 0.240kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Фитнес, Гимнастика / 
  Код: 0016.01068
  ISBN/Barcode: 9786191510863
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка