XS
SM
MD
LG
XL
 • Съли Ерна: Пътищата, които избираме

Съли Ерна: Пътищата, които избираме

 • Цена: 16.00 лв
  4.31 (79 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Съли Ерна
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Американска
  Оригинално заглавие:The Paths We Choose: A Memoir
  Страници: 244

    „Пътищата, които избираме“ е едновременно книга за феновете на Съли Ерна и Godsmack, но и една невероятна история сама по себе си – изпълнена с неочаквани обрати, невероятни, но съвсем действителни случки и екшън, достатъчен за няколко холивудски филма.

    В „Пътищата, които избираме“ вокалистът на култовата рок група Godsmack Съли Ерна разказва за своя труден път към славата, пълните зали и платинените албуми. Неговата автобиография описва живота му преди „Годсмак“ да се превърнат в световна сензация. Рок звездата разказва за трудния път, който е извървял, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол – света, в който е израснал и се е формирал като личност. Тази книга е откровена изповед на един човек, който е правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални. Съли Ерна признава за случаите, в които негови постъпки едва не са довели до смъртта му или до това да прекара остатъка от живота си в затвора. Той признава и за грешките си с жените и споделя за случаите, когато сърцето му е било разбивано.

    Книгата обаче е посветена на музиката – не само на техническата ѝ страна, но и на нейната чудодейна лечителна сила, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живот и да ги насочва в правия път. Съли Ерна описва трудното си израстване като музикант, многото провали с различни групи, предателствата в музикалната индустрия и начина, по който Godsmack са получили своя изключително рядък шанс да се измъкнат от локалната бостънска сцена.

Допълнителна информация
Автор
 • Съли Ерна
 • Поредица
 • Автор Съли Ерна
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие The Paths We Choose: A Memoir
  Страници 244
  Размери 0.340kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Книги за музика /  Биографии, Автобиографии / 
  Код: 033.2434
  ISBN/Barcode: 9789542827207
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка