XS
SM
MD
LG
XL
 • Психопатология, невронаука и психично развитие: актуални проблеми: том 1

Психопатология, невронаука и психично развитие: актуални проблеми: том 1

 • Автор: Колектив
 • Цена(при On-Line покупка): 22.80 лв
Монографичният сборник „Психопатология, невронаука и психично развитие: актуални проблеми” отразява избрани научни доклади от Втория национален конгрес по клинична психология с международно участие, проведен в София през 2016 г. Включените произведения обхващат богатото интердисциплинарно поле, което се простира между невронауката и клиничната психология.

В последните десетилетия диалогът между тези дисциплини води до интензивни промени в обясняването на механизмите на психичните и поведенчески разстройства. Интегративният подход, при който се постига синергичен ефект от обединяването на методите и познанията на клиничната психология, психопатологията и невронауката, стои в основата на преосмислянето на диагностичните стратегии и терапевтични програми.

Настоящата книга е тематично и концептуално организирана в търсенето на най-значимите и актуални акценти на този диалог. В своята същност „Психопатология, невронаука и психично развитие: актуални проблеми“ предлага оригинално съчетание между научно-изследователски труд и задълбочено учебно ръководство за продължаващо образование. В този смисъл тя ще бъде едно изключително полезно четиво за студенти и професионалисти в областта на психологията, хуманитарните науки, неврологията, психиатрията и граничните с тях специалности.
Допълнителна информация
Автор
 • Колектив
 • Поредица
 • Автор Колектив
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 416
  Размери 0.605kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия / 
  Код: 723.066
  ISBN/Barcode: 9789544499150
  Производител: СТЕНО
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка