XS
SM
MD
LG
XL
 • Промо Пакет Магията на Любовта: Санчес, Хауреги, Саймънсън

Промо Пакет Магията на Любовта: Санчес, Хауреги, Саймънсън

 • Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 288+272+400

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 31.07.2021
   до краен адрес: 31.07.2021 - 02.08.2021

    МАГИЯТА НА ЛЮБОВТА - САНЧЕС, ХАУРЕГИ, САЙМЪНСЪН - КОМПЛЕКТ 3 КНИГИ

Каймакът на обществото - Мамен Санчес

Дъщерята на собственика на най-прочутото испанско светско списание, която току-що е завършила университет, има мечта да стане журналист. Детството си изкарва сред известния в медийното пространство елит на обществото. До първата й значителна стъпка в нейната кариера води една напълно случайна среща в Париж. Тя решава да напише статия за годежа на съблазнителния английски херцог Нелсън Ноланд и неговата италианска годеница Тереза ди Висконти, която е прекрасна, но и в същото време непоносима. Младата журналистка копнее да се докаже пред баща си и ползва съветите на баба си и на майка си и най-вече подкрепата на нейната сестра. За да пожъне успех тя трябва да премине през ситуации, подлагащи на изпитание нейните принципи, професионализъм и непокорно сърце.
Романът "Каймакът на обществото" разкрива с осроумие и хумор недостижимия свят, за който обикновено всички четем в светските медии. Това е най-запленяващия роман на Мамен Санчес след "Забранява се неверието в съдбата" и "Щастието е чаша чай с теб", който покори сърцата на нейните почитатели.

Разговори с моята котка - Едуардо Хауреги

Почти четиридесетгодишната уеб дизайнерка Сара Леон не се чувства мотивирана в работата си в голяма фирма в Лондон и е нещастна. Охладнелите отношения с годеника й Хоакин, както и икономическата криза в родната Испания, която поставя под изпитание семейството й, допринасят за нейното емоционално състояние.
Точно в този тежък етап от живота й се появява красива, абисинска, говореща котка, наречена Сибила. Загадъчната котка знае повече за Сара, отколкото тя самата се познава. Сибила е наблюдател на развитието на човечеството от хилядолетия. Със своята мъдрост и особено чувство за хумор, тя ще подкрепи Сара в преодоляването на трудностите в живота й и в осъществяването на мечтите й.

Последната битка на майор Петигрю - Хелън Саймънсън

Истинската комедия на нравите "Последната битка на майор Петигрю" ще впечатли всички почитатели на добрата литература. Неслучайно Хелън Саймънсън е наричана "съвременната Джейн Остин". Със своя английски хумор, остроумен диалог и впечатляващо богатия си език, тя продължава традицията на своята велика предшественичка.
Майор Ърнест Петигрю е благовъзпитан вдовец и любител на голфа, който живее в английската провинция в селцето Еджкомб Сейнт Мери. Той е с безупречни маниери, вежлив и ироничен, с категорично мнение за всичко и винаги е ценял високо нещата, които са типични за истинския английски джентълмен: дълга, честта, благоприличието и чашата хубав чай. Спокойното му ежедневие е нарушено от смъртта на неговия брат, която отключва вратата към ново приятелство. Майорът намира разбиране и утеха в лицето на красивата собственичка на селския магазин Ясмина Али. Двамата приятели имат сходни възгледи към живота, и двамата са изгубили съпрузите си и изпитват силна любов към книгите. Скоро те осъзнават, че взаимоотношенията им са прераснали в нещо повече от приятелство. Но в очите на техните съжители Петигрю винаги ще е чист кореняк, а Али винаги ще си остане чужденка. Ще оцелее ли тяхната любов сред всичките усложнения, възникнали от традиционните и културни различия? Ще успеят ли да бъдат отново щастливи?


Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Език Български
  Корица Мека
  Страници 288+272+400
  Размери 0.976kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Любовни и дамски романи, Чиклит /  Промоции /  Книги / 
  Код: 020.2674
  ISBN/Barcode: 9780000007131
  Производител: ХЕРМЕС
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Промо Пакет за ценители: Фубио, Йънг, Самартин” от Сесилия Самартин, Уилям Пол Йънг
  Три завладяващи истории за любов и изгубено щастие.Ел ЕнкантоПатрисио емигрира от Испания в Куба пре..
   

  Цена: 20.00 лв

  Промо Пакет Майстори на трилъра: Маринина, Макмилън, Парис
  Промо пакет от три трилъра на специална цена.Смъртта като изкуствоВ театър „Нова Москва“ е извършено..
   

  Цена: 20.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка