XS
SM
MD
LG
XL
 • Програма за регулиране на телесното тегло DVD

Програма за регулиране на телесното тегло DVD

 • Цена(при On-Line покупка): 22.00 лв
Това е практическо ръководство по кундалини йога - древна наука за възстановяване на хармонията в човека и включване на неговия скрит потенциал - психически и физически. Кундалини означава потенциалната енергия на човека, символично изобразявана като змия от огън, навита в основата на гръбнака.

Това не е спортна програма, не предполага усилие и напрежение, нито някакви предварителни физически или акробатични умения. Упражненията се изпълняват бавно и спокойно на празен стомах, сутрин преди закуска или 3-4 часа след хранене. Не се практикуват през първите дни от месечния цикъл при жените, защото много от упражненията стимулират кръвообращението. При скорошни операции или травми, трябва да се посъветвате с лекуващия ви лекар.

Програмата за регулиране на теглото е комбинация от двигателни и дихателни техники от различен тип - крокодилски упражнения, асани, виняси, мудри, бандхи и пранаяма, насочени към активизиране на обмяната на веществата в организма, стимулиране на вътрешните органи и ендокринната система. Динамична система, която не изморява и не натоварва, но задейства основните механизми за редуциране на теглото.

Преподавател: Никола Змияров - преподавател по кундалини йога
Времетраене: 0:52 часа
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Кундалини йога
 • Език Български
  Поредица Кундалини йога
  Размери 0.060kg (13cm x 14cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Йога, Пилатес / 
  Код: 175.146
  ISBN/Barcode: 2521010200061
  Производител: SIMETRO
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка