XS
SM
MD
LG
XL
 • Премиер на РъБъ

Премиер на РъБъ

 • Цена(при On-Line покупка): 5.00 лв
3.50 (7 ratings by Goodreads)
Авторът, наблюдавал внимателно с публицистичен телескоп тази бързо изгряла звезда на политическия небосклон в България, поставя под микроскоп причините за нейното помръкване чрез анализ на свързаните с нея събития и факти, проследени по дни и часове.

Освен реалностите от публичния живот на премиера Борисов и интерпретацията им, книгата предлага и свързани с него новини, оборвайки някои митове. Един от тях е, че Росен Плевнелиев е станал президент, за да „топли мястото“ на Бойко Борисов. Както ще научите, истината е обратната: на Борисов му „изстина мястото“, губейки в крайна сметка и двата поста: на премиер и на президент, за какъвто е искал да се кандидатира.

***

Иво Инджев е роден през 1956 г. в София. Завършва ХI-та гимназия. След казармата заминава за Москва, където следва в Института за страните от Азия и Африка. Учи там история и арабски език. Бил е кореспондент на БНТ в Ливан. Главен директор на националната телевизия. Последователно главен редактор на в. „Експрес” и “Демокрация”. Журналист в радио “Свободна Европа” и водещ на обзорното политическо предаване “В десетката” на БТВ, свалено скандално заради изнесени данни за мезонета на Георги Първанов. Инджев е вицепрезидент на Асоциацията на европейските журналисти в мандата 1994-1996 година. Женен с 3 деца. Владее 4 езика сред които и арабски.
Допълнителна информация
Автор
 • Иво Инджев
 • Поредица
 • Автор Иво Инджев
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 480
  Размери 0.550kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Социология, Политика /  История и Културология /  Съвременна история / 
  Код: 033.1334
  ISBN/Barcode: 9789542813019
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка