XS
SM
MD
LG
XL
 • Предсказателна астрология

Предсказателна астрология

 • Цена(при On-Line покупка): 11.00 лв
Ведическата астрология, наричана още Джьотиш, е традиционната астрология на Индия и нейната задълбочена йогийска философия. Тя притежава една изключително точна предсказателна стойност и задълбочено тълкувание на житейските промени, разкривайки тайните на кармата и съдбата.

"Индийска предсказателна астрология" е съвременно класическо произведение по ведическа астрология, съдържащо всички основни аспекти на нейната философия, произход и практика, включително примери за тълкуване на карти и методи за балансиране на планетните влияния ­ например мантри и терапия с полускъпоценни камъни. Това издание е второ ­ преработено и допълнено.

Дейвид Фроли е автор на повече от двадесет книги за духовната мъдрост на Индия, където той е признат за пандит и ведически учител. Под покровителството на Доктор Раман той е награден със званията Индийски Ковид и Вашаспати от Индийския Съвет по астрологични науки. Той е президент на Американския съвет по индийска астрология и директор на Американския институт за ведически изследвания. На българския читател е известен с книгите "Тантра Йога и богините на мъдростта" и "Йога и Аюрведа. Самоизцеление и самореализация".

"Индийска предсказателна астрология" е чудесно въведение във ведическата астрология и ­ което е най-важното ­ представя ясно нейните духовни и йогически основи. Аз препоръчвам тази книга на всеки заинтересован да надникне в тази задълбочена система за анализ на битието."

Чакрапани Улал, световноизвестен ведически астролог
Допълнителна информация
Автор
 • Дейвид Фроли
 • Поредица
 • Автор Дейвид Фроли
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 384
  Размери 0.355kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 204.009
  ISBN/Barcode: 9548610582
  Производител: ЛИРА ПРИНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка