XS
SM
MD
LG
XL
 • Правилата на бебешкия мозък

Правилата на бебешкия мозък

 • Цена(при On-Line покупка): 18.00 лв

    Какво трябва да правите по време на бременността? Как се отразява гледането на телевизия на детския мозък? Как да се справите с тръшкането и гневните изблици? Можете ли да помогнете на детето си да общува по-добре?

    В своята книга Джон Медина ни показва как всъщност работи мозъкът и защо трябва да преструктурираме пространствата, в които учим и работим. Той споделя най-новите научни резултати по въпроса за детското развитие. Тази книга може да революционализира родителството, като ви накара да видите децата си и тяхното възпитание в съвсем различна светлина. Тя не само ще ви покаже как да помогнете на детето да овладява емоциите си, но и как да развие пълния си потенциал.„Правилата на бебешкия мозък“ хвърля мост между наука и възпитание. Всичко, което правите – преди бременността, по време на бременността и през първите пет години, – ще окаже дълбоко въздействие върху децата ви до края на живота им. Залагайки на интересни и забавни истории, Медина ни разкрива как се развива мозъкът от раждането до петгодишна възраст и какво можете да направите, за да го стимулирате.

    Готови ли сте да отгледате умно и щастливо дете? Да започваме. Ще надникнем в един наистина магичен свят – света на детския мозък.

Допълнителна информация
Автор
 • Джон Медина
 • Поредица
 • Автор Джон Медина
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие Brain Rules for Baby
  Преводач Ина Димитрова
  Страници 336
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  За родители /  Бременност и майчинство / 
  Код: 200.2582
  ISBN/Barcode: 9786190104490
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка