XS
SM
MD
LG
XL
 • Последният патриот

Последният патриот

 • Автор: Брад Тор
 • Цена(при On-Line покупка): 7.50 лв
4.17 (18 ratings by Goodreads)
„Последният патриот" е високоволтов трилър от майстора на съспенса Брад Тор. Това е един завладяващ, виртуозен и пълен с адреналин екшън, в който бившият морски пехотинец и настоящ агент на Сикрет сървис Скот Харват се опитва да открие древна тайна, която може да спре настъплението на войнстващия ислям.

Юни, 632 г.сл.Хр.: Дълбоко в долината Урана на планината Арафат край Мека пророкът Мохамед споделя с най-близките си сподвижници своето последно потресаващо откровение. Дни по-късно е убит.

Септември 1789 г.: Посланикът на Съединените щати във Франция Томас Джеферсън, натоварен със задачата да сключи примирие с мюсюлманските пирати от Берберския бряг, прави шокиращо откритие, което завинаги може да промени ролята на исляма в света.

В наши дни: Когато кола-бомба избухва пред едно парижко кафене, Скот Харват неочаквано е върнат към живота, който отчаяно е искал да остави зад гърба си. Спасявайки набелязаната жертва. Харват неволно е въвлечен в опасна надпревара с много загадки, тайни кодове и древни артефакти. Целта е едно изгубено послание, което може да промени хода на световната история.

Брад Тор и бивш служител на аналитичния отдел ..Червена клетка" към Департамента по национална сигурност на САЩ и автор на 7 бестселъра.

"БРАД ТОР ЩЕ ПОХИТИ ДОРИ И НАЙ-ВЗИСКАТЕЛНИТЕ ЧИТАТЕЛИ, ЩЕ ГИ ЛИШИ ОТ СЪН И МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГИ ПРЕВЪРНЕ В СВОИ ЗАКЛЕТИ ПОКЛОННИЦИ." - ДАН БРАУН, АВТОР НА „ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО"
Допълнителна информация
Автор
 • Брад Тор
 • Поредица
 • Автор Брад Тор
  Година на издаване 2009
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 360
  Размери 0.408kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 386.049
  ISBN/Barcode: 9789543670222
  Производител: ПЕРГАМЕНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка