XS
SM
MD
LG
XL
 • Полунощният вой

Полунощният вой

 • Автор:Бенджамин Рийд, Лора Триндър
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 320

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 02.04.2023
   до краен адрес: 02.04.2023 - 04.04.2023

Здравейте, приятели на магическия реализъм,

Там, където изплува ПОЛУНОЩНИЯТ ЧАС, се дочува ехото на ПОЛУНОЩНИЯТ ВОЙ. Плавни линии и фигури сякаш очертават препускащи коне. Изпод перото бликат мисли и вълнения. Разговорите от шепот се извисяват в кресчендо. Недалеч мълви напевно желанието на Ноктюрно, превъплътила Музиката в дебрите си. Библиотеката все още пази в себе си ритъма на Езика, но е още по-самотна, сякаш е останала единствена от вида си, тъй като всичките ѝ роднини са погубени или пък са врагове, а понякога и двете едновременно. Само Изкуство не успява да се въплъти отново, повалена във войната на Древните сили.

Твърде скоро е. Войната е спечелена, а Полунощният час е създаден, за да има убежище за Нощния народ. Ала магията сякаш чезне. И едно заклинание се пропуква…

Мигар Емили и джобното ѝ таралежче са изгубени? Или в дебрите на тишината плавно изплува осъзнаването, че може и да има нещо, което тя не знае, че знае? В главата ѝ препускат мисли – ще трябва да опази Великия механизъм, макар в потайна доба да я дебнат духове и сенки. А думите ѝ сякаш са заглушени от надигащ се вой – първо я застига познат глас, а после се присъединява хор от приказни герои. И ето че след миг те вият като един. Не е сама. Ясният глас на майка ѝ също се включва, а сетне и на Мами.

ПОЛУНОЩНИЯТ ВОЙ на клана се обединява, чист и звънлив като църковни камбани. Емили отново усеща късмета си. И сега вече не е кладенец, а река, порой, потоп, който едва смогва да насочва. Поема в себе си целия живачен прилив и се моли да се окаже достатъчно силна. Кланът вие през бурята, а тя изцежда и последната блестяща капка живачен късмет към този единствен момент във времето, който трябва да им донесе успех!

Допълнителна информация
Автор
 • Бенджамин Рийд, Лора Триндър
 • Поредица
 • Автор Бенджамин Рийд, Лора Триндър
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.300kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Детски романи /  Най-доброто от 2023 за деца / 
  Код: 0106.00087
  ISBN/Barcode: 9786197560169
  Производител: ДУО ДИЗАЙН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка