XS
SM
MD
LG
XL

Дъски за писане

За сравнение (0)


Черна дъска риба

Цена: 21.90 лв

Черна дъска кон

Цена: 21.90 лв

Черна дъска за прозорец

Цена: 32.95 лв

Коркова дъска бухал

Цена: 19.95 лв

Коркова дъска Bubble

Цена: 19.95 лв

Черна дъска социални мрежи

Цена: 21.95 лв

Черна дъска кафеварка

Цена: 21.95 лв

Коркова дъска тенджера

Цена: 19.90 лв

Комплект Securit Silhouette Tags Rectangle - 5 броя

Цена: 11.90 лв

Черна дъска Securit с дървена основа и надпис KISS

Цена: 22.95 лв

Самозалепващо се фолио за писане

Цена: 21.95 лв

Подложки Hexagon Cork & Chalkboards

Цена: 35.95 лв

Черна дъска Securit с дървена основа и форма на къща

Цена: 22.95 лв

Черна дъска - облак

Цена: 20.95 лв

Черна дъска - балон

Цена: 20.95 лв

Черна дъска Securit с дървена основа и надпис CIAO

Цена: 22.95 лв

Показани са 1 до 16 от 22 (2 страници)

Често забравяте разни неща? Записвате си, но губите бележките или не помните къде сте записали? Открили сте нов магазин или заведение и искате да покажете на клиентите си новите си предложения и промоции по оригинален начин? Искате да оставите важно съобщение в офиса или вкъщи? Или просто искате да напишете нещо, което ви харесва? Ако изпадате в такива ситуации, то вие сте попаднали на правилното място. Тук можете да намерите различни дъски, на които можете да запишете вашето съобщение или готино послание, което няма да остане незабелязано.

Защо на дъска?


Първо - пестим хартия, защото можем да изтрием написаното и да запишем нещо друго. Второ - изглежда готино и е по-вероятно да обърнем повече внимание на написаното на дъската отколкото на това, написано на лепяща бележка или някъде в тефтера. Освен това, дъската е и допълнителен аксесоар за дома или офиса и освен да пишете на нея, то можете да  декорирате по ваш вкус и да я използвате като оригинална и красива декорация, която да допълни интериора. Също така, дъската е и оригинален подарък за различни поводи.

Какви дъски можете да откриете тук?


Тук се предлагат два вида по предназначение дъски:
  • Предназначени за писане с тебешир или маркер;
  • коркови дъски, на които можете да закачите хартиени бележки и други важни неща.
Формите също са различни и разнообразни. Можете да откриете дъска под формата на животно, като кон, риба, бухал и модели с най-различни и интересни форми като бутони на социални мрежи, сърце, чаша за кафе и други. Можете да изберете от дъска, която да поставите на бюро, маса или където пожелаете и такава, която можете да закачите на стена.

Защо booktrading.bg


В нашия сайт можете да получите подробна информация за всеки продукт, а при нужда от допълнителни въпроси или затруднения, нашите онлайн консултанти са винаги на разположение, за да Ви съдействат за всеки възникнал въпрос от ваша страна и създала се ситуация. Пишете ни директно в чата на сайта или се обадете на посочените номера, за да се свържете с нас.
В Буктрейдинг можете да избирате от множеството продукти и да поръчате само с няколко клика независимо къде се намирате, а ние ще ви го доставим в удобно за вас време и място.
Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка