XS
SM
MD
LG
XL
 • Петър Дънов + CD

Петър Дънов + CD

 • Цена(при On-Line покупка): 28.00 лв
"Всички искате светът вън да се оправи. Светът вътре във вас трябва да се оправи."

С тези думи на Петър Дънов започва луксозното издание на втората книга от поредицата на Галерия „Импулс”, със заглавие „Петър Дънов”.

Книгата е посветена на човека и явлението – Петър Дънов, създател на оригинално философско учение за природата и човека, намерило многобройни последователи не само в България, но и по целия свят.

Романизираната биография разказва увлекателно историята и мисията на Петър Дънов, подкрепена с хронологични факти. Учителят, роден през 1864 г. е посветил целия си живот на хората и чрез своите идеи е помогнал на огромна част от нашия народ да намери вътрешно равновесие и просветление през тежките години на войни, политически и икономически кризи; оставяйки в наследство едно неоценимо духовно богатство.

Учението на Петър Дънов притежава изключителна сила с духовността и полезността, която дава на всеки, който търси хармония и съвършенство по пътя на своето развитие. Търсенето на истината, любовта, мъдростта, природата, стремежът към истинските ценности в живота излизат на все по-преден план. Това е причината, поради която учението продължава да съществува и да разширява кръга на своите последователи в нашия свят, в който всеки търси себе си.

Към книгата има CD, което съдържа уникални изпълнения на Паневритмия, музика, създадена от Петър Дънов в изпълнение на Филхармонията на Монте Карло – 1974 год.

*В кампанията на БНТ “Великите Българи”, проведена през 2006-2007 г., на второ място, след Васил Левски, българският народ посочи Петър Дънов.
Допълнителна информация
Автор
 • Георги Гълов
 • Поредица
 • Автор Георги Гълов
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 220
  Размери 0.320kg (20cm x 20cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
  Код: 002.0742
  ISBN/Barcode: 9548435101
  Производител: ХЕРМЕС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка