XS
SM
MD
LG
XL
 • Пътеводител на българския пътешественик

Пътеводител на българския пътешественик

 • Наличност: Изчерпано
 • Цена(при On-Line покупка): 10.00 лв
3.00 (7 ratings by Goodreads)
"Пътеводител на българския пътешественик" събира на едно място интересни факти за българските туристически забележителности, полезна информация и маршрути, които са изпробвани от авторите на книгата и гарантират незабравимо изживяване и емоции.

Пътеводителят ще ви очарова със съдържанието си и подбора на статии за популярни и по-малко известни места в България. Ще ви достави удоволствие с приятния си и ненатоварващ дизайн и качествени фотографии.

В книгата ще откриете богат материал за 136 български градове, села, културни, природни, религиозни и исторически забележителности.

За да бъде още по-полезен, "Пътеводител на българския пътешественик" съдържа подбрана селекция от 74 конкретни идеи и маршрути за пътуване през свободното време и почивните дни.

"Пътеводител на българския пътешественик" ще ви припомни колко красива е България и ще ви провокира за приключения и пътешествия.

Книгата е продукт на издателство "Бук Бутик", собственик и създател на сайтовете: www.bulgariaInside.com , www.touristmedia.info, www.bgmanastiri.info и www.bulgarianmonastery.info.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 224
  Размери 0.350kg (23cm x 15cm)
  Категория Книги /  География, Туризъм /  Пътеводители, справочници / 
  Код: 411.001
  ISBN/Barcode: 9549241112
  Производител: БУК БУТИК ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка