XS
SM
MD
LG
XL
 • Първите 90 дни - успешни стратегии за лидери

Първите 90 дни - успешни стратегии за лидери

 • Цена(при On-Line покупка): 14.00 лв
Президентът на САЩ разполага със сто дни, за да докаже, че е достоен за своя пост. Вие имате деветдесет. Действията, които предприемате през първото тримесечие на новата работна позиция, до голяма степен предопределят и бъдещия ви успех (или провал). Всеки преход предлага и многобройни благоприятни възможности - шанс да започнете на чисто и да осъществите нужните промени в дадена организация. Но те крият и много рискове, защото вие още не сте установили нужните контакти и не познавате детайлно новата си роля.
Не успеете ли да наберете скорост още по време на прехода, очакват ви изключително тежки битки. Ето защо настоящата книга акцентира най-вече върху ускоряването на прехода...
Ще ви покажа как да си изготвяте сгъстен график, за да се представяте в оптимална светлина, независимо от позицията, която заемате във вашата организация. Успеете ли с това, ще си освободите достатъчно време, за да се фокусирате в решаването на проблемите и реализирането на възможностите, които предлага новата организация.
А след всичко това вашата цел би следвало да е максимално бързото достигане до равновесната точка, при което ставате най-полезен за своята нова организация. Всяка минута, спестена от ускоряването на прехода, е минута, която печелите, за да градите бизнес!

Майкъл Уоткинс
Допълнителна информация
Автор
 • Майкъл Уоткинс
 • Поредица
 • Автор Майкъл Уоткинс
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 248
  Размери 0.300kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес / 
  Код: 200.0886
  ISBN/Barcode: 9789543219933
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка