XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Пълна енциклопедия на риболова

Пълна енциклопедия на риболова

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джон Бейли
  Година на издаване:2007
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 160
Спортният риболов е добил голяма популярност през последните години и продължава да привлича все нови и нови почитатели. Успехът на риболовеца зависи пряко от това доколко той цени рибите и разбира поведението им и Джон Бейли майсторски съчетава научна информация с практически съвети. Тази енциклопедия ще бъде полезна както за начинаещи, така и за напреднали риболовци, помагайки им да научат нови умения или да усъвършенстват овладяната вече техника.

За начинаещи риболовци и за професионалисти
Практичски съвети, съчетани с искрена загриженост за рибите Световно известен автор, фотограф, и водещ на теревизионни предавания, Джон Бейли споделя собствения си опит, знания и ентусиазъм 300 великолепни цветни снимки, допълващи описаните в книгата техники и представящи рибите в естествената им среда.
Джон Бейли е един от най-известните риболовци във Великобритания, добил световна известност след телевизионните си предавания и многочислени публикации.
Допълнителна информация
Автор
 • Джон Бейли
 • Поредица
 • Автор Джон Бейли
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 160
  Размери 0.815kg (29cm x 22cm)
  Категория Книги /  Хоби /  Риболов / 
  Код: 287.004
  ISBN/Barcode: 9549185435
  Производител: АХАТ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка