XS
SM
MD
LG
XL
 • Отделът на чудовищата

Отделът на чудовищата

 • Цена: 13.90 лв
  3.76 (16 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Робърт Пол Уестън
  Година на издаване:2015
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 334
„Таласъми ООД" среща „Домът на Фостър за въображаеми приятели"!Тайна лаборатория… Гениално изобретение… Екип от чудновати създания…

Но може ли всичко това да спаси Отдела?Елиът фон Доплър и съученичката му Лесли мислят, че в малкия град Бикълбърг никога не се случва нищо интересно, ако не броим бляскавата централа на ДЕНКИ-3000 – петата най-голяма фабрика за електроника в света. Но между лъснатите до блясък кули се крие тайнствена стара къща. И само чичото на Елиът знае какво се спотайва зад предпоследната врата в края на коридора.

Когато Елиът и Лесли получават мистериозна покана да прекрачат прага, там ги посрещат смръщени тролоподобни създания с издадени челюсти и криви зъби. Миниатюрни крилати същества, които блещукат, докато летят. Огромни космати не-човеци с рога и какви ли още не израстъци. Децата са открили Отдела на чудовищата, който крие в дебрите си добронамерени, забавни, изобретателни зверчета. И те имат нужда от помощ!

Собственикът заплашва да затвори ДЕНКИ-3000, ако Отделът на чудовищата не произведе нова чудесия. Елиът и Лесли трябва да впрегнат всички сили, за да помогнат на създанията да спасят дома си.Допълнена от прекрасните илюстрации на автора, тази книга е забавление за всяко дете!
Допълнителна информация
Автор
 • Робърт Пол Уестън
 • Поредица
 • Автор Робърт Пол Уестън
  Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 334
  Размери 0.410kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Детско-юношеска литература / 
  Код: 033.1812
  ISBN/Barcode: 9789542816799
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка