XS
SM
MD
LG
XL
 • Основи на психичното развитие

Основи на психичното развитие

 • Цена(при On-Line покупка): 7.00 лв
Това е увлекателна и изчерпателна книга, която предлага на начинаещия в сферата на психичната енергия ясно обяснение за нашата духовна анатомия, а също и приложим план за пробуждане на висшето осъзнаване. Тя съдържа прекрасни, лесни за изпълнение техники за енергийно осъзнаване. Авторите са се погрижили за упълномощаването, независимостта и яснотата, необходима на ученика. Те обясняват някои основни, важни стъпки в разбирането на "невидимия" свят, правят го по-разбираем и достъпен за практически проучвания. Най-важното, тонът на книгата се базира на любовта, както и на мъдростта и техническия опит, с искрено състрадание и непринуденост, които са отличителните белези на истинското учение.
Това задълбочено и разбираемо ръководство за енергийно осъзнаване може да ни помогне да излекуваме себе си и нашите връзки и да участваме по-пълно в прелестта и мистерията на всекидневния живот.

"Завършена психична система, която действително работи. Дадени са лесни за изпълнение, поетапни упражнения, които развиват находчивост и психични умения. Книгата е полезна както за начинаещи и напреднали, така и за преподаватели."
Енодиа Джудит, терапевт и екстрасенс, авторка на "Чакрите - колелата на живота" и "Източно тяло, западен ум"
Допълнителна информация
Автор
 • Джон Фридландър
 • Поредица
 • Автор Джон Фридландър
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 224
  Размери 0.000kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия / 
  Код: 120.252
  ISBN/Barcode: 9789546262608
  Производител: АРАТРОН
  Напиши ревю
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка