XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Орлин Горанов: Да започнем отначало

Орлин Горанов: Да започнем отначало

 • Цена: 24.00 лв
  5.00 (5 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Орлин Горанов, Веселина Паскова
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Националност:Българска
  Страници: 232

    Tази книга не е автобиография, равносметка или огледало на повратна точка. Това е разказ за пътуването. Пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме, че имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме.
    Разбрах, че човек не трябва да се взема насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче – смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав.

    Орлин Горанов

    Имам Орлин за много скъп човек, защото той е донесъл най-много радост в живота ми. За мен той е рицарят на нашето време.
    Борис Панкин

    Обичам мекотата и свободата в общуването му с хората и лекотата, с която минава през живота, дори понякога не всичко да е наред. Естествен и искрен, той е опериран от звездомания и за него няма абсолютно никакво значение дали пее в малко забутано местенце, или на голяма сцена - той е един и същ, дава всичко от себе си. Голям е!
    Иван Тенев

    Да имаш Орльо за приятел е страхотна привилегия. Предугажда и леко, без грам демонстрация прави така, че да се чувстваш спокоен, обгрижен и обичан. Безупречно е коректен и всеотдаен, роднина да ми е, не би се държал така с мен. Рядко се среща такова безоблачно и ценно приятелство. Късметлия съм!
    Орлин Павлов

    Не смятай за свое нищо, освен собствената си душа.Обичай себе си, но не такъв, какъвто си, а такъв, какъвто може да бъдеш!Не преследвай удоволствията, защото може да станеш тяхна жертва.И щастието не преследвай, то лесно се плаши.Винаги гледай напред: в миналогодишното гнездо не кацат тазгодишни птици.Бъди справедлив към всички мъже, а към жените – кавалер.Живей така, за да си достоен за образа на онази, която ще вдъхновява всичките ти подвизи! Единствената дама на сърцето ти, с божественото име Дулсинея!
    Из монолога на Дон Кихот от мюзикъла „Човекът от Ламанша“. 

Допълнителна информация
Автор
 • Орлин Горанов, Веселина Паскова
 • Поредица
 • Автор Орлин Горанов, Веселина Паскова
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Българска
  Страници 232
  Размери 0.590kg (17cm x 23cm)
  Категория Книги /  Книги за музика /  Биографии, Автобиографии /  Биографии, Автобиографии, Мемоари / 
  Код: 055.3459
  ISBN/Barcode: 9786191952038
  Производител: КНИГОМАНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Книга за песните. Специално лятно издание с 3 картички и QR код
  Песента беше написана, изсвирена, почти изпята. Бях решил как ще се казва – „По-полека“. Но нещо все..
   

  Цена: 24.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка