XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

 • Наличност: Изчерпано
 • Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:ARS DIVINATORIA
  Страници: 120
Кама Сутра (Поучения за кама), най-древният трактат за кама, науката за любовта, е съставен от индийския мъдрец Ватсаяна Маланага. Неговото произведение често е наричано древноиндийската библия на любовното изкуство. Като всяка велика книга, Кама Сутра до ден днешен е обградена от многочислени митове и заблуди. Традициите и начинът на мислене на хората от Запада са твърде различни от философията и представите на древните цивилизации на Изтока. Там сексуалните контакти, като начин за постигане на личностно и духовно усъвършенстване, са възприемани като свещен акт, а изкуството на владеенето му е издигнато в култ към Божественото начало.

Любовните и сексуални отношения са обект на интерес от страна на всяко човешко същество, независимо от времената, обществените отношения и религиозните особености на епохата или страната. Затова още от древни времена хората искат да знаят кой е най-подходящият за тях партньор в любовта и секса. Кама Сутра, като философска и духовна система, дава необходимите знания за това.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • ARS DIVINATORIA
 • Език Български
  Корица Мека
  Поредица ARS DIVINATORIA
  Страници 120
  Размери 0.000kg (22cm x 12cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
  Код: 023.114
  ISBN/Barcode:
  Производител: МАРИЯ АРАБАДЖИЕВА ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка