XS
SM
MD
LG
XL
 • Оптималното хранене преди, по време на и след бременността

Оптималното хранене преди, по време на и след бременността

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Патрик Холфорд
  Година на издаване:2010
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 340
Пълен наръчник за здравословна бременност

Да имате бебе е най-невероятното нещо, което можете да направите. Но създаването на красиво бебе, което ще расте здраво, щастливо и умно се свежда до нещо повече от късмет и добри гени. Това, което вършите преди, по време и след бременността (и особено това, което ядете) има най-голям ефект. Поради тази причина, бихме искали да знаете какво е необходимо да направите, за да осигурите възможно най-доброто начало в живота на вашето дете.

Вашата диета и приема на хранителни вещества могат да помогнат да достигнете максимума на своята плодовитост (същото се отнася и за вашия партньор), като ви помогнат да заченете когато поискате, дори ако искате да станете майка за пръв път в края на трийсетте или началото на четиридесетте си години. Освен това можете да следвате някои лесни стъпки за прочистване на тялото – по този начин ще се настроите преди бременността – за да бъдете сигурна, че създавате оптималната среда за развитие на бебето си, както и за да подобрите собственото си здраве и физическо състояние.

Щом забременеете, ние ще ви покажем как да се поддържате здрава и пълна с енергия и как да избегнете много от често срещаните проблеми, като анемия, сутрешно гадене и стрии. Освен това ще ви помогнем да се уверите, че бебето ви получава всичко необходимо, за да се развива нормално и ще ви запознаем с добавките, които могат да подсилят интелекта на детето ви още в утробата, плюс как да намалите шансовете за наследяване на алергии и заболявания, като екзема или астма. През това време ще научите много за оптималното хранене и за това как да го прилагате в живота си – не само докато сте бременна, но и за напред.
Допълнителна информация
Автор
 • Патрик Холфорд
 • Поредица
 • Автор Патрик Холфорд
  Година на издаване 2010
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 340
  Размери 0.000kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Здравословно хранене, Диети /  За родители /  Хранене на детето / 
  Код: 037.174
  ISBN/Barcode: 9789546721297
  Производител: КОЛХИДА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка