XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 17

OM Yoga & Lifestyle, брой 17

 • Цена(при On-Line покупка): 6.00 лв

    В навечерието на новата година посвещаваме новия брой 17 на списание OM Yoga & Lifestyle на специална тема: На чисто. През декември празнуваме и две години в България, благодарим ви, че сме заедно! Брой 17 вече е на пазара.

    Природата следва своите естествени цикли, благодарение на които поддържа равновесие и се самопречиства. Човешкото тяло е създадено на същия принцип. С дейността си ние, хората, следвайки интелекта си, често задаваме различни рамки и затрудняваме тези ритми. В резултат замърсяваме себе си, мислите, тялото, въздействайки на живота и средата, в която живеем. Има обаче начини, с които възстановяваме изначалния си стремеж към вътрешно равновесие. С осъзнаване, казва главният редактор Нина Сотирова.

    В специалната тема на брой 17 разказваме как йога помага да следваме нашите естествени ритми като процес на вътрешно пречистване и развитие. Споделяме лични истории и даваме примери – за живот с нулев отпадък във всичките му измерения. Във водещото интервю ви срещаме с Мария Папаянопол, гост в броя е и Руди Метия, един от световните преподаватели на фестивала Udaya Live. Разказваме също за ритуал за силно начало на годината и история за заряда и храната, които споделени винаги се превръщат в празник. За да приветстваме с любов, начисто и осъзнато новата година и всеки ден.

    Очакват ви още много вдъхновяващи теми и срещи в OM Yoga & Lifestyle, най-популярното списание за йога в света и в България!Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Страници 98
  Размери 0.220kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 927.023
  ISBN/Barcode:
  Производител: Йога Медия ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка