XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 12

OM Yoga & Lifestyle, брой 12

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:OM Yoga & Lifestyle
  Страници: 98

    Пробуждане, ново начало, потенциал – това са ключовите думи в пролетния брой 12 на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle, който от днес е на пазара.

    „Пробуждане като приета провокация, нов цикъл или проявен потенциал, като мъдър поглед към реалността или разширяване на своя мироглед“, казва главният редактор Нина Сотирова.

    Специален гост на броя е световноизвестният йога преподавател Витас Баскаускас, който е първият мъж на корицата на българското издание на OM Yoga & Lifestyle. „Една чиста и истинска йога практика ни кара да свалим обвивките, които носим със себе си“, споделя Витас преди гостуването си в България за йога фестивала UDAYA LIVE Yoga & Music Retreat 2019 през август. 

    Във водещото интервю на пролетния брой актрисата Вили Марковска разказва как опитността като йога преподавател ѝ помага за превъплъщенията на сцената и обратно – как благодарение на актьорската професия развива личната си практика. Радио водещата на „Градски легенди“ Белослава Димитрова споделя с читателите за промяната, която йога внася в живота ѝ.

    И още в броя: детайлна йога практика, с която се грижим за гърба и кръста след дълъг работен ден пред компютъра, представя рубриката „Йога вкъщи“. На страниците на изданието обръщаме специално внимание на основните маркетингови стъпки за устойчива кариера като йога преподаватели, както и как да внесем повече усмивки и креативен заряд в офиса с йога клас. 

    В поредицата за ароматерапия на фокус е детоксикиращият и обновяващ ефект на етеричните масла. В рубриката за здравословно хранене ви очакват пъстри и свежи рецепти, както и полезни съвети за пречистващ хранителен режим през новия сезон. За мисията на ParaKids да популяризира спорта сред децата с увреждания, наднормено тегло и гръбначни изкривявания разказва рубриката „Добра карма“.

    Очакват ви още много вдъхновяващи теми и срещи в OM Yoga & Lifestyle, най-популярното списание за йога в света и в България!


Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Страници 98
  Размери 0.220kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 0927.00018
  ISBN/Barcode: 9772603285009
  Производител: Йога Медия ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка